Kijkdoos

De vorige sprintreview hebben we van Anne de feedback gehad om onze maquette te gebruiken als een soort kijkdoos. Dit voorkomt het probleem dat je zowel de rode als groene lichtjes ziet omdat je dan niet van boven de maquette inkijkt. Zie het resultaat hieronder.

IMAG1526 IMAG1530

De laatste sprintreview..

..ging ontzettend goed!

We hebben maar liefst 4 van de 4 sprintpunten verdient deze sprint. Het is nu aan ons om op de eindmarkt een mooi product te presenteren. We gaan de komende twee weken werken aan aankleding en nadenken over hoe we het precies gaan doen op de eindmarkt. Bekijk de bijlage voor de feedback van zowel Dieuwertje als Anne.

Sprintfeedback_Dieuwertje Sprintfeedback_Anne

Enorme stadslab dag

Vandaag hadden we afgesproken om een volledige dag, 9 tot 5, aan het project te werken. Vrijdag is alweer de volgende sprint-review en we willen de docenten wegblazen.

Yuri ging vandaag verder aan de animatie terwijl Jordi, Jaap en Robin doorgingen met de maquette. Er moest een hoop gebeuren. We zijn ondanks dat het vorige week vrijdag slecht afliep weer doorgegaan met de crownstone en hebben hem al iets meer werkend.

Hieronder een fotogalerij van hoe de dag verliep.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

IMAG1481 IMAG1486 IMAG1488 IMAG1489 IMAG1492 IMAG1493 IMAG1495 IMAG1496

Minder goed crownstone nieuws

We zijn vandaag begonnen met het verwerken van onze Arduino opstelling. Hier moet veel voor gesoldeerd worden, en er moeten gaatjes in de maquette geboord worden. Yuri is al een heel eind met de animatie voor extra marketing.

Na woensdag waren wij erg enthausiast geworden over de crownstone. Vandaag is het wat minder gelukt met de crownstone. We kwamen weer tegen hetzelfde probleem aan als voorheen. We hopen hier woensdag weer verder mee te kunnen.

Goed Crownstone Nieuws

Jaap is vandaag langs geweest bij Nick van team 4. Nick had een aantal tips om de crownstone werkend te krijgen. Het is gelukt om de connectie tussen de crownstone en st-link te openen. Met het initialiseren van de ‘flash’ was hij echter anderhalf uur bezig totdat hij eruit knalde. We gaan er vrijdag mee verder.

Maquette

Vandaag heeft Robin in het stadslab gezeten om de maquette in elkaar te zetten en te beitsen. De maquette is nu volledig gelijmd en staat in de olie.

maquette