Planning eindmarkt

Voor de eindmarkt zullen we alle systemen koppelen om tot een volledig en werkend hard- en software opstelling te komen. De webapplicatie zal worden veranderd naar een native android app om ook bluetooth ondersteuning te krijgen. Dit is nodig om te communiceren met de Crownstone. Het systeem bestaat uit een achterliggende webservice, verschillende hardware apparaten […]

continue reading Planning eindmarkt

Hardware opstelling

Rober en Chen werken aan de hardware opstelling. De stekkerdoos is inmiddels opengeknipt en aangesloten op de Crownstone. De Crownstone kan al stroom doorgeven en in de komende dagen zullen de rest van de hardware worden aangesloten.

continue reading Hardware opstelling

Webapplicatie

Shu zal voor deze sprintreview de applicatie omtoveren tot een webapplicatie. Een webapplicatie is meer dynamisch en lijkt veel meer op een echte applicatie. DEMO http://neverlose.shuch3n.com (LET OP Verklein de browser om optimaal gebruik van te maken)

continue reading Webapplicatie

Hardware opstelling

Voor de komende sprintreview zullen we proberen om een werkend hardwareopstelling te presenteren, maar de crownstone is toch wat lastiger dan gedacht en zal waarschijnlijk worden doorgeschoven naar de volgende sprint.

continue reading Hardware opstelling