Communicatie Rijkswaterstaat & STOWA

Om ons verder te helpen met ons product hebben wij contact opgenomen met de Rijkswaterstaat. Hieronder staat de mail die wij verstuurd hebben en het antwoord dat wij ontvangen hebben:

 

22-9-2016

 

De Rijkswaterstaat had geen tijd om samen met ons een interview af te leggen. Wij begrepen hiervan dat het prototype door een ander bedrijf getest moest worden. Dankzij het antwoord van de Rijkswaterstaat zijn wij bij STOWA terecht gekomen. STOWA richt zich veel op water en wij hoopten samen met hun te werken om ons prototype te testen en tot nieuwe ideeën te komen. Hieronder de e-mails die tussen Thierry de Wit en STOWA vertegenwoordiger Bas van der Wal zijn verzonden zijn:

 

26-9-2016

 

STOWA beweerde weinig praktische ervaring te hebben. Dit is iets dat wij niet helemaal begrijpen omdat er veel informatie beschikbaar is over de blauwalg en hoe die te verwijderen zijn op de website van STOWA. Een deel van onze informatie komt dan ook van de website van STOWA. Maar desondanks hebben zij ons geholpen om weer een stap verder te gaan en communicatie met Waternet (Amsterdam) en KWR Watercycle Research Institute zal beginnen. Wij hopen met één van deze bedrijven verder te kunnen en samen rondom een tafel met elkaar te kunnen praten.

Waternet doet veel in Nederland op het gebied van water. Als contactpersoon zijn wij verwezen naar Jasper Stroom. Daarnaast richt KWR zich vooral op het schoonmaken van water voor het drinken en zwemmen voor de mens. Het is onbekend hoeveel kennis zij hebben op de blauwalg maar zij richten zich op veel op het veilig maken van water voor de mens en dit is iets waar wij ons ook richten. Het enige verschil is dat wij een specifiek probleem aan willen pakken en zij meerdere problemen tegelijkertijd aanpakken.

One thought on “Communicatie Rijkswaterstaat & STOWA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *