Storyboard Conceptfase

Storyboard: Het Systeem

Bovenstaand storyboard is een storyboard die de uitleg geeft over hoe het systeem te werk gaat. Een sensor aan de anker van de thuisbasis registreert dat er blauwalg is. Dit zorgt ervoor dat de drones losgelaten worden om een rondje te maken en waterstofperoxide aan het water toe te voegen. Uiteindelijk komen ze elkaar tegen en worden ze terug getrokken.

Storyboard: User Interaction

Bovenstaand is een storyboard voor de interactie tussen user en systeem. Hier valt te zien dat er een waarschuwing wordt verstuurd naar een gebruiker dat de drones opgeladen moeten worden en een nieuwe voorraad waterstofperoxide nodig hebben. Een werknemer wordt eropaf gestuurd (Alice Wonderland) om het op te laden. Dankzij draadloze controllers is het mogelijk de boei naar de kant te krijgen, de bovenkant eraf te halen en de drones eruit te halen. Vervolgens wordt er een een nieuwe batterij toegevoegd en een nieuwe voorraad waterstofperoxide. Hierna wordt de thuisbasis terug naar zijn startpositie geplaatst en is de taak van de werknemer klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *