Sprint 3 Development

Voor deze sprint focussen we op volgende user stories.
Product- / Sprint Backlog

Het eerste prototype wordt een drone die waterstofperoxide toe zal voegen in het water. Voor de drone hebben wij spullen nodig om te bouwen. Daarvoor hebben wij een boodschappenlijst gemaakt. Sommige spullen kunnen we met Emiel regelen, zoals een waterpomp en watertemperatuurmeter. Andere spullen moeten we zelf kopen.

https://docs.google.com/a/hr.nl/document/d/1eI1yKtSdauuRqwtaQoX-mCqhD-zkURzWIVeoyH5OYpU/edit?usp=sharing

We gebruiken de vleeswaren doos en de pvc buizen als de romp van de drone.

romp
De drone

Voor het toevoegen van de waterstofperoxide gebruiken we de waterpomp. Door het reservoir te vullen met water en een groene kleurstof daar vervolgens weer aan toe te voegen wordt het visueel duidelijk voor anderen om te zien hoe de waterstofperoxide toegevoegd zal worden aan het water. Er is een gat gemaakt in de vleeswaren doos en in de pvc buis, zodat er een slangetje doorheen gaat. Met een waterdichte lijm zijn de kiertjes dicht gemaakt en kan geen water in de buizen en in de doos lopen. Alle kiertjes van de pvc buizen en de doos worden afgeplakt met ducktape.

waterproof

Bij de eerste test gebruiken we een 2x 1.5 V batterijen om de waterpomp werkend te krijgen en met succes. De waterstofperoxide wordt toegevoegd in het water.h202-in-water

 

Dit zal d.m.v. software uitgevoerd worden tijdens de eindmarkt. Het zal mogelijk zijn om op een knop te drukken wat vervolgens de waterpomp aan zal zetten om op commando duidelijk te kunnen laten zien aan onze bezoekers hoe het prototype werkt en nog belangrijker hoe het eruit ziet dat er waterstofperoxide aan het water toegevoegd wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *