Einde TLE 2 Subnautica

Het project van Team 1, de Subnautica, ontwikkeld tijdens TLE 1 & 2 van de HRO is ten einde gekomen.

Op de eindmarkt hebben wij veel positieve feedback ontvangen van andere studenten, de leraren en zelfs ook van bedrijven. Met daarbij een (mogelijke) uitnodiging tot stage bij een bedrijf die met een soortgelijk project bezig is.

Wij hebben ons vooral gefocused op het juist presenteren van alle onderdelen van de Subnautica, dus de boei, de drone en de webapplicatie. Daarnaast is het voor ons van belang geweest dat alle onderdelen aanvoelden als 1 geheel project en niet als losse onderdelen. Hier hebben wij eigenlijk alleen maar positieve feedback op gekregen, naast het feit dat er nog leuke en handige functionaliteiten zijn die wij in de toekomst zouden kunnen implementeren.

De Subnautica is ten einde in het opzicht van TLE en de eindmarkt is positief afgerond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *