Dinsdag 15 November

We begonnen de dag met retrospection, we hebben terug gekeken naar de afgelopen periode om er achter te komen wat we goed vonden gaan en wat we aankomende sprint beter kunnen doen. Dit hebben we voor onszelf opgesteld om daarna te overleggen welke acties we ondernemen om dit te bevorderen. Deze acties zijn er uit gekomen:

 

Bloggen

Het is niet onze favoriete activiteit maar wel een cruciaal onderdeel van het werk. We hebben gemerkt dat verdelen van het bloggen op zich wel lukt maar het thuis schrijven van een stukje zakt er steeds bij in. Daarom hebben we afgesproken om iedere TLE dag het laatste half uurtje te spenderen aan het schrijven van een stukje.

Op een andere manier user stories plannen

User stories zijn cruciaal voor het project, echter hebben we flink lopen stunten met het vorm geven van deze planning. We hebben besloten dat we onze user stories bij gaan houden op Trello.

Technische onderbouwing

Er zijn nog wel flink wat vraagtekens bij de technische onderbouwing van ons toekomstige project. We zullen naast ons project een document opstellen wat onze directe toepassing van chips gaat toelichten.

Wie is de doelgroep?

Wie nog meer in onze doelgroep valt moeten we voor ons zelf ook weer even in beeld krijgen. We gaan in de aankomende sprint nog een doelgroep onderzoek doen bij de schoonmakers van Stadsbeheer schone stad.

 

Verder hebben we ons gestort op het uitzoeken van de User Stories. Zo hebben we gekeken welke user stories we deze sprint gaan tackelen. Ook hebben we planningspoker gespeeld om te kijken hoe lang we bezig zullen zijn met de stories. Hier staan onze user stories: https://trello.com/b/1ABi5uqb/user-stories

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *