De eerste dag van het project werd ons uitgelegd dat we gedurende dit project een eigen moodboard op zouden moeten gaan bouwen. Dit moodboard wordt een verzameling van alle inspiratie die de groepsleden opdoen gedurende het project. Het board is bedoelt om mensen makkelijk te kunnen laten zien waar wij als groep mee bezig zijn. Ook is het handig voor de groep zelf om op het board terug te kunnen vallen wanneer er weer wat inspiratie moet worden opgedaan.

Nadat ons de opdracht van het moodboard compleet was uitgelegd werd ons aangeraden om de stad in te gaan. Natuurlijk niet om van het laatste mooie weer te genieten, maar om te proberen zoveel mogelijk inspiratie op te doen wat de combinatie van Mens, Natuur en Technologie betreft. Dit liet de klas zich echter niet twee keer zeggen en binnen vijftien minuten liepen we door hartje Rotterdam.

We hebben een hoop foto’s gemaakt van natuur in de stad, omdat het ons namelijk al snel duidelijk was geworden dat zelfs stadsmensen nog wel eens behoefte hebben aan een beetje groen om zich heen.

 

img_20160906_141538img_20160906_141530

img_20160906_140118