Warning: Creating default object from empty value in /home/project/2017_2018/cmgt_innovate_t3/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
PLE Week 4: Persoonlijke Leerdoelen – PLE Blog – Erhan Akin

PLE Week 4: Persoonlijke Leerdoelen

By March 14, 2018PLE, Week 4

Voor het PLE project die ik ga uitvoeren, wil ik naast de leerdoelen die te vinden zijn in de modulewijzer ook een aantal persoonlijke leerdoelen behalen. Dit zijn leerdoelen die ik door het uitvoeren van het project tegelijk ook kan behalen, waarbij ik hier ga kijken naar juist m’n eigen eisen en wensen. Als leidraad ga ik voor deze leerdoelen de competenties pakken die te vinden zijn in de modulewijzer:

De vraag achter de vraag achterhalen:

Hier wil ik als persoonlijke leerdoel ervoor zorgen dat ik voor dit project zo betrokken mogelijk ben met de stakeholders. Dit houdt dus in dat de communicatie die ik ga uitvoeren vooral gericht is op het vlak waar ik mijn project in wil gaan ontwikkelen. Mijn uitgangspunt is de ouderenzorg, hierin wil ik dus gaan verder werken.

Een prototype ontwikkelen:

Omdat PLE gefocust is op het individueel werken, is het voor mij ook een leerdoel dat ik ga werken met persoonlijke interesses. Dit betekent dus dat je zelf in de hand heb wat je wilt gaat doen. Als persoonlijke leerdoel wil ik daarom ook ervoor zorgen dat ik technologie gebruik binnen mijn prototype die voor mij heel interessant zijn. Werken met wearables zijn voor dit project voor mij een doelstelling waar ik aan wil gaan werken.

Actief deelnemen aan de internationale tech community:

Deze persoonlijke leerdoel sluit aan op de eerste leerdoel die ik heb geformuleerd. Binnen de ouderenzorg heb ik een contactpersoon die zich actief bezig houdt met het innoveren van specifieke taken binnen Aafje. Hierdoor beschikt de contactpersoon over verschillende netwerken die erg relevant zijn voor mijn ontwikkeling binnen PLE.

 

Erhan

Author Erhan

More posts by Erhan

Leave a Reply