Pitch

Pitch

 

Eindpresentatie

Na een intensieve periode sloten wij als team de module MEDIALAB-1 af met een eindpresentatie voor de opdrachtgever. Gedurende de ochtend presenteerden de drie teams hun werk en bespraken wij een eventueel groen licht om ons werk tijdens MEDIALAB-2 voort te zetten.

Visueel ontwerp

Wij begonnen onze presentatie met het gezamenlijk bespreken van het visuele ontwerp. Ik liep door het visuele ontwerp heen en lichtte onze ontwerpkeuzes toe aan de opdrachtgever. Het visueel ontwerp is tevens nog steeds door te klikken. Bezoek hiervoor https://go.quintenooms.nl/tridentUI-VD.

Front-end demo

Het tweede onderdeel op de lijst was de front-end demo, voorbereid door Joost en Carlo. Deze demo toonde een realisatie van het visuele ontwerp. Gedurende deze demo lichtten Carlo en Joost de opdrachtgever in over de keuzes die zij hebben gemaakt gedurende het realiseren.

Hoe verder?

We sloten de presentatie af met onze wensen voor de komende periode. Graag zouden wij het visuele ontwerp willen verfijnen en dit zo naar een hoger niveau tillen. De opdrachtgever was het hier mee eens en complimenteerde het ontwerp. Hij gaf aan wel details te missen om het ontwerp robuuster te maken. Wij moeten bijvoorbeeld denken aan gebruiksscenario’s waarbij er geen internet verbinding is of het inladen van data heeft vertraging door de verbinding met de drone. Deze details moeten we in de volgende periode oppakken.

De opdrachtgever was enthousiast over alle drie de teams. Hij stelde daarom voor om ons visuele ontwerp te combineren met de uitstekende back-end en de gebruiksvriendelijke routeplanner van de andere teams. Als wij besluiten door te gaan voor een tweede ronde MEDIALAB, kunnen wij deze krachten bundelen om tegen de zomer een verfijnd en realiseerbaar product af te leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *