Warning: Creating default object from empty value in /home/project/2017_2018/cmgt_innovate_t3/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
PLE Week 5: Dragon’s Den Pitch voorbereiding – PLE Blog – Erhan Akin

PLE Week 5: Dragon’s Den Pitch voorbereiding

By March 14, 2018PLE, Week 5

Voor Week 6 is het aan mij de taak dat ik moet gaan pitchen over mijn PLE Concept. Dit doe ik voor drie opdrachtgevers, waarbij het aan mij de taak is dat ik met deze salespitch kan overtuigen dat mijn concept goed genoeg is voor een GO. De pitch moet in het Engels worden gehouden en duurt maar 3 minuten. Ik moet dus ervoor zorgen dat ik in die 3 minuten de belangrijkste onderdelen kan toelichten en uitleggen van mijn concept. Het concept dat ik heb gemaakt moet dus worden benaderd met USP’s die overtuigend genoeg zijn om onderbouwd te kunnen uitleggen dat het geschikt is als PLE project.

Voor aanstaande vrijdag wil ik een proef-pitch houden tijdens de eerstvolgende PLE les. Het doel hiervan is dat ik mezelf troubleshoot, en ik feedback kan krijgen op alles wat in m’n pitch naar voren zal komen. Mijn doel is dat ik mijn bericht/punt duidelijk kan overbrengen, en ik zal dus ook daarop getoetst worden. Ik zal hiervoor een script schrijven met kernwoorden, om de troubleshoot sessie te vullen met 3 minuten aan spraakstof. Ook m’n Engels zal hiervoor getoetst worden. Mijn doel is dat ik met deze pitch feedback verkrijg die ik kan verwerken voor de real deal aanstaande woensdag.

Erhan

Author Erhan

More posts by Erhan

Leave a Reply